Finlandsresan

Jag har precis kommit hem från en fantastisk resa i Finland, fokus har varit kring lydnaden.

Vilka fantastiska hallar dem har i Finland, otroligt planerade och välskötta, då tänkte jag direkt på vår Stockholms Hundsport Centrum i Väsby som är så otroligt fin.

Det hade inte kommit någon snö i Finland, där vi var, men det var ändå väldigt skönt att kunna vara inomhus dag som kväll.

Träningen gick fantastiskt bra och Mia gav mig nya läxorJ Nu är vi hemma en vecka och ska fokusera kring dem. NYA MÅL………………………..

Min STORA inspirationskälla Mia är fantastisk, helt otroligt grym på hundträning och dagarna gick alldeles för fort………….. längtar redan tillbaka. Finland känns som mitt andra hem………otroligt duktiga hundtränare och ekipage. TACK MIA:)

Vi fick också möjlighet att mysa med Djangos mamma Karkki.

Django är så enormt lik sin mamma, både till utseende och till sättet. En fantastisk trevlig tik med mycket POWER! Så kul att se henne tränas, och få många tips som jag har användning av när det gäller hennes son……………TACK Kaarina:)

Nu har Django vilodagar framför sig, för att sedan kunna fokusera på nästa mål. Tugga ben och hämta ny energi. Återhämtning är enormt viktigt efter dessa reser som vi gör.

För det tar mycket både på mig och Django, intensiv träning, fokusering framåt, sova borta, miljöträning, och allt annat runt omkring. Båtresan både dit och hem gick i vågornas tecken……….Det här var första gången som Django blev sjösjuk!

Men att bara vara, är inte min och Djangos starka sida men vi jobbar på detJJJ Tur att vi har en kalender där vilodagar finns med på schemat.

Nu laddar vi inför nästa resa……………………

Ha en trevlig 3:e advent!

Åsa & Django

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-